EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Hoofdontwerper GWW (Civil 3D en/of MX)

Wil jij meewerken aan het ontwerp van de A28/A1 Knooppunt Hoevelaken, de nieuwe Zeesluis bij IJmuiden of andere toonaangevende infrastructurele projecten? En kun jij de verbinding leggen tussen andere ontwerpers?

Jouw uitdaging
Als Hoofdontwerper GWW (Civil 3D en/of MX) bij VolkerInfra ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor het ontwerp Grond en Wegen van Design & Construct projecten. Dit doe je samen met een team van 3D ontwerpers, tekenaars, specialisten geotechniek en waterhuishouding en externe partijen. Je werkt in integrale projectteams, waarbij je de afstemming zoekt met overige ontwerpdisciplines. Samen met je collega’s realiseer je slimme en kosten effectieve ontwerpen die passen binnen de randvoorwaarden en eisen van het project.

Als Hoofdontwerper GWW ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke aansturing van het team. Je doet de inhoudelijke controle op de producten. Je bent het aanspreekpunt voor alle technische ontwerpvragen en werkzaamheden. Je bent creatief in het afwegen van optimalisaties in het GWW ontwerp, waarbij een je goed gevoel hebt voor de uitvoeringsmogelijkheden binnen een project.

Je bent communicatief sterk en je staat stevig in je schoenen. Je bent accuraat en kunt goed onder druk werken zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Je plek binnen VolkerInfra is in de vakgroep Wegontwerp. Samen met je collega’s lever je een actieve bijdrage levert aan de kennisontwikkeling binnen het GWW ontwerp. Wij vinden het belangrijk om met elkaar en van elkaar te leren.

Je werkt op projectlocaties in Nederland. Je bent flexibel en pragmatisch ingesteld.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Civiele Techniek.
  • Je hebt minimaal 8 jaar relevante werkervaring, waarvan 3 jaar met een aansturende positie.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de aannemerij.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende functie met een prima pakket arbeidsvoorwaarden waaronder een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, auto van de zaak, opleidingsmogelijkheden, ontwikkelingskansen en aantrekkelijke collectieve verzekeringen aan. Je gaat werken bij een toonaangevend bedrijf met mooie projecten binnen de VolkerWessels groep. Een omgeving waar met enthousiasme en plezier wordt gewerkt aan mooie resultaten.

Ons bedrijf

VolkerInfra is een jonge organisatie, opgericht door vier werkmaatschappijen van het VolkerWessels-concern:, Van Hattum en Blankevoort, KWS, Vialis en VolkerRail. Samen ontwerpen, bouwen en onderhouden we integrale projecten. We zijn ambitieus en willen de top in projecten bereiken. Ga jij met ons die uitdaging aan?

Solliciteren

Word jij uitgedaagd door bovenstaand profiel, dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer direct via het sollicitatieformulier of neem voor vragen contact op met Celine Murks, Sr HR Adviseur via 088 – 1303700.

Voor deze vacature is een integriteitstoetsing van toepassing als onderdeel van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier